stryktipset i sommar

Wifi-ångest? Missa inte Stryktipset i sommarstugan

Vi har alla varit där. I vardagen klarar vi oss med en mindre surfmängd till telefonen, med wifi hemma, på jobbet, på gymmet, på kaféet och säkert ofta när vi är ute och rör på oss. Men så sitter vi där, i sommarstugan, och så når vi gränsen för surf redan efter ett par dagar. Och självklart vill vi inte investera massa pengar på att skaffa en permanent lösning till stugan vi bara besöker några veckor, kanske max två månader, om året.

Lösningen är ett mobilt bredband. Självklart kan du köpa till en extra surfpott till mobilen, men om ni är flera i stugan, vilket ni nog oftast är, kan det vara smidigare, och framförallt billigare med ett mobilt bredband. Din internetleverantör, eller mobiloperatör ger ofta rabatter till sina befintliga kunder, särskilt i början på sommaren då många är ute efter precis ett mobilt bredband. Välj ett mobilt bredband med den mängd surf du tror att ni kommer behöva (och lägg till lite extra för att vara på den säkra sidan).

Surfen är viktig – spara den. Vi är som sagt vana vid wifi, och med ett mobilt bredband får du wifi även till sommarstugan. På så vis kan du spara din mobils surfpott till när den verkligen behövs, som till mobilens GPS när du är ute i skogen eller till sjöss.

Mobilen ett måste för att kunna hitta veckans stryktipset-tips

Vi använder vår mobil till mycket nuförtiden, och du vill såklart kunna leva ditt liv som vanligt även när du är på semester, och inte missa något. Missa inga viktiga spel bara för att ni förflyttat er ut till stugan för några veckor. Med mobilen kan du hålla dig ájour om veckans stryktips tips, och fortsätta spela bekvämt varje vecka – trägen vinner i detta spel, och du behöver inte missa någon chans till storvinst om du bara ser till att du kan koppla upp dig till ett mobilt bredband med din mobil. Det är trots allt din semester – och du förtjänar att göra vad du vill på din semester, även sådant som kräver mobil och internetuppkoppling!

Ps. Du vet väl att du sedan drygt ett år kan du surfa på ditt vanliga mobilabonnemang även på utlandssemestern inom EU utan extra kostnad. Äntligen är dagarna förbi när man kommer hem från semestern och möts av skyhöga mobilfakturor för att man har streamat fotboll och kollat på en champions league match på mobilen i solstolen på sommarsemestern.